Bekijk de zestiende tv-reportage

In de Akerstraat in Kerkrade-West staan veel panden leeg of te verpauperen. Toch zijn er ondernemers die in Heilust een zaak durven te openen. Verslaggevers Wiel Beijer (Limburgse kranten) en Karin Hillebrand (L1) nemen een kijkje in, onder andere, een naaiatelier waar ook de jeugd terecht kan.

Advertenties

Over mijnheilust

Journalist bij De Limburger. Bedacht en maakte samen met camera-journalist Karin Hillebrand voor de krant en regionale omroep L1 het multi-mediale project Mijn Heilust.
Dit bericht werd geplaatst in Mijn Heilust, video. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bekijk de zestiende tv-reportage

  1. johan kamps zegt:

    ik woon ook in de heilust maar ik heb een vraag ik maak me zorgen om de kinderen in de buurt de kinderen hebben niks te doen hier zou er niet een speel tuin gemaakt kunnen woorden op de papaverstraat licht een grootveld leeg waar niks mee gedaan woord kan daar geen speeltuin gemaakt woorden ik woon zelf op de lupienestraat 47 hier bij ons is de straat rijden de mensen als gekken ik zie aan kommen dat er nog wat gebeurt met een kind hier dat moet veranderen ik hoop dat er iets mee gedaan woord hier in de wijk u kunt me bellen als u meer wild weete hoe ik er over denk ik denk dat de mensen uit de buurt heilust me gelijk geven over de kinderen hier dat hier niks te doen is mijn nummer is 0684249479 voor meer info over de buurt te veranderen groete johan kamps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s