Bekijk de vijfde tv-reportage

De invloed van krimp in een wijk is groot. Zelfs de carnaval ontsnapt niet aan de gevolgen, zo maakt de vijfde tv-reportage van het multimediale project Mijn Heilust onomwonden duidelijk. Deze uitzending is vertoond in het programma L1 Laat op maandagavond 7 februari 2011.

Advertenties

Over mijnheilust

Journalist bij De Limburger. Bedacht en maakte samen met camera-journalist Karin Hillebrand voor de krant en regionale omroep L1 het multi-mediale project Mijn Heilust.
Dit bericht werd geplaatst in Mijn Heilust, video. Bookmark de permalink .

4 reacties op Bekijk de vijfde tv-reportage

  1. Rien zegt:

    Helaas is er maar 32 sec te zien.

  2. Arno Ypelaar zegt:

    deze reportage is wel heel erg gekleurd naar de negatieve kant. Interne problemen binnen de carnavalsvereniging VVKW zijn de oorzaak van de leegloop en niet de krimp. Kerkrade West heeft nog steeds meer dan 15.000 inwoners. Ik ken legio dorpen met minder dan 1000 inwoners waar de potentiële leden voor een raad van elf in de rij staan. Ook de keuze voor een getrouwde prins was minder noodzaak dan wel een bewuste keuze. Of men het nou eens is met die keuze of niet, er wordt momenteel vanuit de vereniging in ieder geval moeite gedaan de problemen het hoofd te bieden. Als daar aanpassingen voor nodig zijn is dat onvermijdbaar. Ook een traditie als de vasteloavend is aan veranderingen onderhevig. Zodra dat wordt geaccepteerd kan de carnaval ook in west weer hoogleven ongeacht de krimp…

  3. Pingback: Vastelaovend en krimp-Vastelaovend/Carnaval in Limburg – Vastelaovend/Carnaval in Limburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s